Регіна Тодоренко похвалилася пляжними фотографіями

Зірка програми «Орел і Решка» поділилася яскравими фотографіями в соціальній мережі. На одній з них вона зображена в океані, лежить на дошці для серфінгу в білому бікіні. Регіна Тодоренко продемонструвала свою ідеальну фігуру вже не вперше, буквально на днях вона показувала фото, зроблені на тому ж березі. Як з’ясувалося, телеведуча розважалася разом зі своїми подругами, всі дівчата мають розкішні зовнішніми даними, тому їх знімки знайшли невичерпну популярність в соцмережі.

 

Судячи з підпису Регіни: «Доброго ранку. У мене джетлаг! Я прокинулася о 4 ранку. Збираюся на радіо. Підключайтеся все, ВСЕ! Буду говорити на Нашому Радіо (Київ)! », Вона вже в Україні і від цього шикарного відпочинку на островах залишилися тільки приємні спогади і красиві фотографії.

Фанати Тодоренко не скупляться на лайки і компліменти. Її крайнє фото в білому бікіні за кілька годин зібрав майже 48 тисяч лайків і ця цифра збільшується з кожною хвилиною. Як і завжди Регіну викупали в компліментах, адже її фігура гідна захоплення.