Фото зі зйомок пристрасного кліпу «Потапа і Насті»

«Потап і Настя» зняли кліп на нову пісню «Я …… Я».

Палке музичне послання «Я …… Я» символізує початок нового творчого десятиліття легендарної групи і представлено в новому для « Потапа і Насті» стилі. Неординарне виклад отримав і кліп на цю пісню, зйомками якого займалася команда Mozgi Production під керівництвом режисера Леоніда Колосовського.

Новий кліп «Потапа і Насті» розкриває історію стосунків чоловіка і жінки. Для відтворення концепції були використані спеціальні технічні елементи: «Важлива роль відведена величезному екрану, який працює як світлодіодний прилад. На ньому з’являються різні символічні зображення, в тому числі фотографії «Потапа і Насті», зроблені спеціально для цього кліпу. Сюжет являє собою ряд сцен, що демонструють зв’язок між болем і предметом, який її викликає, або об’єктом, її завдає якихось. «Я …… Я» — це глибока, чесна і дуже чуттєва пісня. Тому в цей раз ми зробили вибір на користь класичного, почасти суворого стилю кліпу », — коментує режисер відео Леонід Колосовський.

Потап і Настя зняли новий кліп

У центрі уваги кліпу виявляються дві людини: він і вона, Потап і Настя. Вони метафорично розкривають одну з історій контрастних стосунків чоловіка і жінки. Любов в даному випадку — це отрута, але в той же час і необхідність. Сюжет відео побудований на причину і наслідок болю і мук, якими пара стає один для одного.

«Даним кліпом ми не відкриваємо якусь конкретну історію, оскільки кожна людина зможе знайти в ньому відображення своєї особистої любові і болю. Наша команда давно мріяла зняти кліп з схожим технічним і емоційним наповненням. «Я …… Я» — це дуже красива пісня, і її естетичним відеорішень було вибрано знаходження в центрі тільки чоловіки і жінки. Сьогодні ми працюємо на одній локації, і артисти не з’являються в кадрі разом, кожен з них веде свою лінію в загальному сюжеті », — розповідає продюсер кліпу, колишня дружина Потапа Ірина Горова .

Потап і Настя зняли новий кліп

«Потап і Настя» називають своє творіння початком нової ери групи.

«У цій пісні і в цьому кліпі ми як ніколи справжні! Кожен з нас вклав в «Я …… Я» своє бачення, відступивши від всіх канонів написання пісень. Ми хочемо здивувати самих себе якісною роботою про відносини між чоловіком і жінкою, показавши історію конфлікту крізь призму драми в деталях, з усіма емоціями і прикордонними станами », — каже Потап.

«Це доросла і глибока робота, в яку ми вклали всі свої переживання. Я особливо в неї занурилася, відчувши це з’єднання любові, болю і пристрасті, яке намагається вирватися назовні. Сьогодні я хочу показати нову себе — чесно і відверто », — зазначила Настя Каменських .

Потап і Настя зняли новий кліп

Потап і Настя зняли новий кліп

Потап і Настя зняли новий кліп

Потап і Настя зняли новий кліп

Прем’єра нового кліпу «Потапа і Насті» на пісню «Я …… Я» відбудеться в кінці січня 2017 року.