Вікторія Бекхем потрапила у серйозну халепу

Дизайнерці можуть заборонити займатися приватним бізнесом.

Новий рік розпочався для дружини відомого британського футболіста з неприємних новин. В недалекому майбутньому Вікторії можливо доведеться покинути улюблену країну.

Справа в тому, що Бекхем отримала неприємне послання від британської Реєстраційної палати. У повідомленні йшлося про те, що жінку можуть позбавити можливості вести підприємницьку діяльність. Для дизайнера це справжнє потрясіння і крах усіх мрій. Таке рішення британської реєстраційної палати може бути пов’язане з тим, що Вікторія запізнилася з подачею фінансової звітності. Справу мають вирішити до лютого 2017 року. Можливо Вікторії дадуть ще один шанс.

Якщо ж їй заборонять вести бізнес у Великобританії, то не виключено, що вона «перевезе» свою справу в США. До речі, нещодавно Бекхеми придбали в «штатах» нерухомість, яка оцінюється у кілька десятків мільйонів доларів.

Друга неприємність, яка зіпсувала настрій Бекхем — вона може не отримати звання кавалерственної дами.

Річ у тім, що одним з правил церемонії вручення звання є мовчання. Офіційно імена володарів ордена можуть оголошувати лише чиновники Букінгемського палацу. А Бекхем, коли дізналася про те, що отримає це звання, розповіла про це всьому світу у себе в Instagram. Тепер представники двору заявляють, що своїми діями і зневагою правилами етикету вона ставить під сумнів прийнятність своєї кандидатури на це звання.