Андрій Данилко: Якщо не подобається Ані Лорак – не слухайте її пісні, нема чого зривати концерти

Відомий український виконавець Андрій Данилко, в народі більше відомий в ролі своєю сценічною героїні Вєрки Сердючки, засудив тих, хто намагається заборонити українським артистам виступати з гастролями в Росії.

«Я проти такого підходу, коли 20 чоловік хуліганів зривають захід, який готували протягом тривалого часу півтори тисячі осіб. Якщо люди хочуть витратити свої гроші на те, щоб послухати того ж Потапа з Настею, навіщо їм суперечити. Вважаю взагалі безпідставними розмови про те, щоб заборонити поїздки в Росію українським виконавцям, вони такі ж люди, як і всі інші українці, хто як може, так і заробляє, тому поки не прийнятий відповідний закон про заборону поїздок в Росію для всіх українців, що наші артисти будуть гастролювати в РФ», – поділився своєю думкою Данилко.

За його словами, якщо комусь не подобається творчість тієї самої Ані Лорак, потрібно закрити вуха і не слухати її пісні. Артист розповів, як у 2014 році на собі відчув незадоволення хуліганів, коли в Тернополі в кінці концерту його закидали яйцями. Данилко радить всім незадоволеним ситуацією в Україні по-іншому висловлювати свої протести, вирушаючи в Київ, влаштовуючи пікети, а не звинувачувати артистів у здачі українських інтересів.

Comments are closed.