Бред Пітт шокував публіку своєю появою на «Золотому глобусі-2017»

Відомий голлівудський актор приємно шокував публіку своєю появою на церемонії «Золотий глобус-2017». Після кількох дуже важких місяців актор повернув собі звичний шарм і харизму.

Після того, як пара Пітт-Джолі остаточно розпалася, 53-річний актор практично не з’являвся на публіці. Шанувальники навіть заговорили про те, що Пітт знаходиться в сильній депресії і апатії, практично не спілкується з близькими і пресою. 8 січня на церемонії «Золотий глобус-2017» виявилося, що ці чутки дещо перебільшені. Безумовно, до повної реабілітації після нервового зриву Пітту ще далеко, проте частина своєї харизми і шарму актор все ж повернув.

На сцені Бред Пітт представив картину «Місячне сяйво», яку допомагав продюсувати. По дорозі до мікрофона близькі Пітта всіляко підтримували його. Колега актора по «Друзям Оушена» і близький друг Метт Деймон не зміг стримати почуттів від видовища тріумфального повернення Пітта. Відзначивши роботу акторського складу і продюсера, завдяки яким «Місячне сяйво» все ж вийде на екрани, Пітт закликав всіх відвідати «сміливу і вкрай неординарну стрічку в кіно».