Анджеліна Джолі і Бред Пітт примирилися

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі і актор Бред Пітт в ході шлюборозлучного процесу змогли знайти компроміс в питанні опіки над дітьми. Про це повідомляють Рамблер / новини з посиланням на інтернет-сайт people.com.
Відповідно до опублікованого спільною заявою, подружжя підписало договір, в якому зобов’язуються діяти в інтересах дітей. Всі подальші дії про розлучення будуть засекречені в інтересах дітей, що, як стверджується в публікації, дозволить прискорити процес розлучення. Відзначається, що всі документи будуть закриті для сторонніх і для представників преси.
Однак журналісти задаються питанням, чому розлучається подружжя тільки зараз, через чотири місяці після початку брагоразводного процесу, прийшли до такої угоди. Як говориться в ряді публікацій західних ЗМІ, домовленості могли бути підписані через побоювання розголошення компромату, яким подружжя мають один на одного. У публікації наголошується, що Бред Пітт має записом з психотерапевтом, яка доводить нестабільне психічний стан дружини. Анджеліна Джолі, як припускають представники преси, може розповісти про алкогольну залежність чоловіка. Раніше суд прийняв рішення, що права на опіку над 15-річним Меддоксом, 12-річним Паксом, 11-річної Захарою, 10-річної Шайло, і восьмирічними Ноксом і Вів’єн залишаться за Джолі, а Пітт зможе навішати дітей тільки в присутності психолога. Про розлучення між акторами стало відомо у вересні 2016 року, після того, як Джолі звинуватила Пітта в нападі на їх старшого сина Меддокса.