Ані Лорак вразила фігурою фанатів

Черга відправитися у відпустку дійшла, нарешті, і до Ані Лорак . У цьому році зірки вітчизняного шоу-бізнесу в основному віддавали переваги трьома напрямками: Мальдіви, Балі і Таїланд. Однак Лорак не долучилася до своїх колег і полетіла на Кубу.

На Острів Свободи співачка вирушила зі своїм коханим чоловіком — Муратом Налчаджиоглу. І ось днями артистка вперше за довгий час, нарешті, порадувала шанувальників фотосесією в купальнику. Треба сказати, що кожне роздягання Ані перед камерою викликає справжній ажіотаж з боку її прихильників. Втім, дивуватися не доводиться: сексуальна фігура 38-річної Лорак вже давно викликає у її фанаток одночасно захоплення і заздрість, а представники сильної статі і зовсім втрачають дар мови при вигляді такої краси.

«Ідеальна! Фігура — вогонь! »,« Мотиватор! Жіночна і одночасно підтягнута! Супер! »,« Чарівна … Приклад для наслідування! »,« Заздрю … Розкішна фігура! »- Написали шанувальники.

До слова, зовсім скоро відбудеться прем’єра нового кліпу на спільну композицію Лорак і Еміна Агаларова — «Попрощатися». На зйомках саме цього відео Емін був змушений кілька годин провести в одязі в наповненій ванні. Режисером кліпу виступив відомий кліпмейкер —  Алан Бадоєв . Шанувальники впевнені, що їх чекає шедевр і з нетерпінням чекають прем’єри.