Регіна Тодоренко потрапила в біду під час поїздки

Звістка українська співачка, зірка тревел-шоу «Орел та решка» Регіна Тодоренко потрапила в біду під час поїздки до В’єтнаму, передає Хроніка.інфо з посиланням на Обозреватель.

Як повідомляє Starhit, зірка разом зі знімальною групою 13 сезону телепередачі на автомобілі заїхали в болото.

Про ситуацію на дорозі телеведуча поділилася з шанувальниками в Instagram-stories.

«12 годин на дорозі, 3 години машина в болоті», — поскаржилася артистка.

Мандрівниця зняла короткий відео, в якому показала кадри події. Виявляється, інцидент стався пізно вночі, тому попросити про допомогу було нікого.В результаті, зйомка, яка була запланована на ранок, було відмінено, оскільки зірці разом з операторами довелося провести в дорозі більше 12 годин. Регіна зізналася, що ніяк не очікувала такого повороту подій. У першому опублікованому в мережі ролику вона навіть сміялася і висловлювала надію на те, що незабаром проблема буде вирішена.

До якого саме місця прямувала знімальна група «Орла і решки», Регіна не повідомила. Однак, судячи з коротким роликам, команді і без того потрібно було провести багато годин в дорозі. Після того, як автомобіль застряг в болоті, всі сили були кинуті на те, щоб витягнути його звідти. Без транспортного засобу вони просто не змогли б дістатися до пункту призначення, не кажучи вже про те, що запис передачі була б зміщена в часі.

«Ви вже поснули? Поспали і прокинулися? А ми все ще їдемо. У нас просто пекельна дорога. Просто якийсь пекло. Зараз ще і дощ ллє », — поскаржилася знаменитість в відео.

Додамо, як тільки бригада «Орла і решки» дісталася до потрібного місця, Тодоренко розмістила в мережі ще один відеоролик, на якому зняла хлопців зі знімальної групи і побажала всім провести хороший день.

Судячи з настронію Регіни, вона була неймовірно щаслива, що виснажливий маршрут був, врешті-решт, благополучно подолана.