55-річна Катерина Андрєєва розкрила свій секрет вічної молодості

У листопаді минулого року Катерина Андрєєва відсвяткувала свій ювілей. У це важко повірити, але провідною Першого каналу виповнилося 55 років! Катерина практично не змінюється з роками, і з приводу її вічної молодості ходять забавні чутки. Деякі навіть вважають, що телеведуча зовсім не людина, а робот.

 


Шанувальники засипали Андрєєву питаннями, як же їй вдається виглядати на 20 років молодше? Катерина вирішила розкрити кілька секретів краси, один з них — кріосауна.

 

«Ранок можна зустрічати по‑різному. Мені потрібен кисень в загазованому місті в космічній барокамері. І холод, але не -34, а -184, граємо по‑крупному, не мелочимся, замерзати, так замерзати. Де там дідусь з „Морозко“? Це дуууууже корисно і результат ВАУ! Я не кажу вам, — робіть, як я кажу. Я кажу -робіть, як РОБЛЮ я. А це велика різниця (не приймайте за повчання — просто багато запитують, як зберегти молодість, красу, здоров’я — я відповідаю — це мій досвід і метод) А це боооольшая різниця. Але порадьтеся з лікарем», — написала Катерина в Instagram.

 


Підтримувати себе у прекрасній формі Катерині також допомагає барокамера.

«Замурували… Замурували, демони! Тільки не в ліфті, як царя Івана Васильовича, а в барокамері з чистим киснем. Йому то в задушливому ліфті, звичайно, було гірше, ось і він рвався назовні. А тут лежиш замурований і уявляєш себе космонавтом і фільм «Марсіанин«згадуєш», — поділилася враженнями від процедури зірка першого каналу.