Шанувальники обговорюють третю вагітність Глюкози і її збільшення у вазі

У співачки Наталії Іонової, відомої як глюк’oza, новорічні канікули, здається, лише набирають обертів. Нещодавно разом з чоловіком та друзями зірка відпочивала у В’єтнамі, звідки активно ділилася фотографіями в своєму Instagram.

instagram.com/chistyakova_ionova


Нещодавно співачка виїхала з тропічної країни в Лос-Анджелес. Наталія поспішила розповісти про це своїм передплатникам, а також поділилася змінами, які відбулися з нею під час відпочинку на гарячих пісках.

instagram.com/chistyakova_ionova


Глюк’oza написала: «Я в Лос-Анджелесі. І вже поправилася кілограм на 15. Як я вам у новому вазі?»(Орфографія і пунктуація тут і далі-авторські. — Прим. ред.)

Своїм двозначним заявою Наталія, можливо, натякнула на нову вагітність. Шанувальники здивувалися настільки різкого стрибка ваги і зніяковіли: «Якщо 15 кг, то явно вагітність», «Вага непомітний», «Які 15 кг? Взагалі,справжню красу нічим не зіпсуєш», «Зайва вага вам додасть більше сексуальності», «Ну якщо роздягнешся,скинеш кілька кілограм».

instagram.com/chistyakova_ionova


30-річна Наталія Іонова на своєму прикладі довела, що можна залишатися стрункою і сексуальною, навіть народивши двох дітей, головне — не шкодувати себе і прикладати максимум зусиль. Співачка впевнена, що кожна жінка, ставши матір’ю, не повинна забувати про себе. Можливо, саме тому в Instagram зірки так багато пікантних знімків.