Бред Пітт переїжджає до Кейт Хадсон

Чи не перестає вщухати чутка про те, що Бред Пітт знайшов притулок після важкого розриву шлюбу з Анджеліною Джолі в компанії чарівної Кейт Хадсон.

Уже в якій раз актор з’являється на обкладинках журналу Star з блондинкою. Відомо, що двоє все частіше проводять час разом, і, ймовірно, їх спілкування не можна назвати просто дружнім. Більш того, Бред Пітт має намір переїхати до актриси, мати якої вже схвалила відносини дочки з актором. Джерело повідомляє, що Бред був присутній на вечері у батьків Кейт — Голді Хоун і Курта Рассела. Курт і Бред Пітт грали разом в більярд, розповідали один одному історії, вели себе як старі приятелі. Голді же вважає Піта відмінним людиною, і розповідає якою щасливою він робить її дочка. Крім того, мати рада, що її дочка підтримала Бреда і допомогла впоратися з важким процесом розірвання шлюбу.

Втім, представник актора заявив, що повідомлення про роман Кейт і Бреда є брехнею. Нагадаємо, що причиною для таких припущень стала заява Кейт Хадсон про те, що вона не проти підтримати Бреда Пітта в такі важкі часи.