Співак нездоровий? Шанувальники скаржаться на скасування концертів Діми Білана

Діма Білан останнім часом скаржиться на здоров’я і навіть відправився відпочивати до батьків на всі новорічні свята. У рідному домі артист перебуває досі. Шанувальники вже не перший місяць стурбовані болючим виглядом і худорбою артиста.

Передплатники Instagram на одній з останніх фотографій також відзначили зайву худорлявість співака. «Діма , чому ви так схудли?», «Бережи здоров’я», «Вам потрібно трохи поправитися», «Діма , залишилися одні очі», «Мені теж за нього страшно!» ( Орфографія і пунктуація тут і далі авторські. —  Прим. ред .)

instagram.com/bilanofficial


Багато шанувальників Білана скаржаться на нібито скасовані концерти в їхніх містах: «Діма ,чому відмінили концерт в Тулі в лютому? Так тебе чекали ».

instagram.com/bilanofficial


Користувачі Мережі припустили , що Діма вирішив узяти тривалу відпустку , щоб розслабитися після важкого робочого року. Спокій Білану необхідно , щоб також відновитися після недавньої хвороби , під час якої він був госпіталізований в одну з московських лікарень. Незважаючи на погане самопочуття , Білан не припиняв роботу над проектами.

instagram.com/bilanofficial


Нагадаємо , Білан після новорічних свят вирішив змінити імідж і вже в новому образі постав перед своїми шанувальниками. Білан поділився фотографією і прокоментував: «Відпустка для того , щоб відчути себе по-новому! Мій січня 70-80-х ».