Федір Бондарчук в лазні попарився з Ксенію Собчак

Восени минулого року Ксенія Собчак вперше стала мамою: телеведуча народила сина, якого назвала Платоном. Поява на світ первістка повністю змінило життя світської левиці. Тепер телеведучої доводиться більше часу проводити вдома, навіть на новорічні канікули зірка не вирушила в подорож, як їй хотілося б.

EastNews

EastNews


Однак такий режим теж приносить світської левиці задоволення. Нещодавно Ксенія поділилася фотографією в Instagram, де показала, як вона палко провела вихідні. Ксенія сходила в баню разом з режисером Федором Бондарчуком, який виявився професійним банщиком і попарил Ксенію віником.

instagram.com/xenia_sobchak


Захоплена Собчак прокоментувала: «Ну що ж, бути битою віником лідером прокату це хоч і важко, але приємно. Тим більше, що тепер Федір Сергійович Бондарчук може і розслабитися — „Тяжіння“ вийшло у всіх сенсах чудовим кіно».

Нагадаємо, 23 січня відбувся прем’єрний показ фільму «Тяжіння». Прийшла вся знімальна група фільму на чолі з режисером Федором Бондарчуком, а також Пауліною Андрєєвої, яка,до речі, записала саундтрек до фільму. У широкий прокат картина стартувала 26 січня.