Пo-царськи: Глюкoза пoказала свoю розкішну квaртиру в Мoскві

Зараз Глюкоза разом з чоловіком і доньками живе в шикарному будинку, однак ще до заміжжя співачка встигла купити квартиру, в якій зробила розкішний ремонт.

Зірки не люблять демонструвати свої гніздечка пресі, проте іноді все ж роблять виняток. Приміром, нещодавно свою квартиру показала співачка Глюкоза. Зараз артистка, її чоловік Олександр, двоє дочок і їх собака живуть у великому і просторому будинку. Але ще до заміжжя артистка самостійно заробила на свою власну квартиру, в якій зробила хороший ремонт. З інтер’єром юній співачці допомагав її майбутній чоловік Олександр.

«З цим допомагав дизайнер – талановитий молодей людина з Одеси і мій майбутній чоловік. На той момент наші стосунки тільки почали розвиватися, і так пощастило, що Сашко в цей час працював якраз навпроти мого будинку. Дуже зручно! Він приходив, давав мені поради, і як людина, що добре розбирається в мистецтві і архітектурі, допоміг з вишукуваннями не переборщити. Я все-таки зі звичайної сім’ї, з простого двору, де всім завжди здавалося, що дорого, багато і красиво – це неодмінно вензелі, кренделі, ліпнина всюди. Пам’ятаю, Сашко казав: «Ну навіщо так багато?» У спальні ліпнина встояла. Оскільки це житло я робила для себе і улюбленої бабусі Лідії Михайлівни, то в підсумку квартира вийшла затишною і жіночною, в такому злегка палацовому стилі», – розповідає співачка в інтерв’ю «Антени».

По-царськи: Глюкоза показала свою розкішну квартиру в Москві

Глюкоза зізналася – в квартирі у неї є кілька улюблених місць.

«Одне з моїх улюблених місць в квартирі – це вітальня з м’якими диванами. Там ми з бабусею можемо розмовляти годинами. Ну і холодильник, звичайно. Я такий ненажерливий людина, хоча з вигляду і не скажеш. Просто мені з конституцією пощастило, ще займаюся собою, але поїсти люблю. Є у мене і потайная кімната – це маленька сауна у ванній», — зізналася співачка.

По-царськи: Глюкоза показала свою розкішну квартиру в Москві

По-царськи: Глюкоза показала свою розкішну квартиру в Москві

Фото: Wday, Дмитро Ісхаков