«Не ганьбіть чоловіка»: Глюк’ozу присоромили за відверте фото з Сергієм Шнуровим

Вікторія дайнеко — дівчина без забобонів. Співачка часто публікує в Instagram відверті фотографії і спокійно реагує на звинувачення у вульгарності. Не встигли шанувальники обговорити пікантні знімки зірки в купальнику, як Наталя поділилася ще одним провокаційним кадром, на цей раз в компанії соліста групи «Ленінград» Сергія Шнурова.

 


На знімку артисти позують в неоднозначною позі. «ОПА! Це — УСПІХ!!!» — підписала кадр Наталія. Однак багато передплатники не розділили її думку і порадили співачці бути скромнішими, адже вона — заміжня жінка і мама двох доньок.

 


«І навіщо ось це викладати??», Видаліть фото, не ганьбіть свого чоловіка, якщо ви його звичайно хоч трохи поважаєте», «Звичайно, товаришу Глюкози скромніше треба бути, негарно!!!», «Що ти її все пхаєш під носа всім підряд))) там тільки сухожилля)», «Чистяков схвалює такі фото Наталя?!», «Наталя, ну до чого це??? Народ потішити?» — обурюються передплатники Іонової(Орфографія і пунктуація авторські. — Прим. ред.).

 


На критику Наталя не відповіла. Раніше співачка говорила про те, що її чоловік Олександр Чистяков негативно ставиться до її пікантних знімків в Мережі. Сама ж артистка впевнена, що жінка, навіть будучи дружиною і матір’ю, не повинна забувати про себе і в будь-якій ситуації зобов’язана виглядати красивою і сексуальною.