Надія Мейхер-Грановська зізналася, що народила сина від київського мафіозі

Колишня солістка «ВІА Гри» Надія Грановська стала героїнею шоу на НТВ «Секрет на мільйон». Провідною Лері Кудрявцевій вдалося з’ясувати секрети з життя співачки, які вона довгі роки приховувала, і навіть змусити Надію розкрити особистість батька її першої дитини.

Ним виявився Олександр Ліщенко, коли-то досить відома особистість у київському кримінальному світі. У певних колах у нього була кличка Ліч.

Надія Грановська

Надія Грановська

За словами Грановської, незважаючи ні на що, вона дуже вдячна Олександру за сина.

«Ми познайомилися з ним на вулиці. Він займався якоюсь підприємницькою діяльністю. Відразу ввів мене в своє коло спілкування. Але в подробиці своєї діяльності ніколи мене не вводив. І завжди мене від всього цього захищав», — розповідає Надія.

Також вона зізналася, що тоді зовсім не замислювалася про весілля, але хотіла дитину: «Не пам’ятаю, як він мене спочатку всім представляв, але через деякий час казав: „Це моя дружина“. Насправді, про те, що ми коли-небудь одружимося, я навіть не замислювалася. Я в принципі не вважала для себе обов’язковим виходити заміж. Народила я від нього, тому що хотіла дитину. Це був мій вибір. Але я все одно відчувала, що напевно ці відносини ненадовго. Олександр не був моєю долею. Він не був тією людиною,з яким я могла б зв’язати своє життя…» — поділилася Грановська.

Надія з сином

Надія з сином

Довгий час артистка приховувала ім’я батька дитини першого і навіть спеціально представляла його іншим ім’ям.

Зараз її синові вже 14 років, а про минуле вона згадує досить рідко.

34-річна Надія Мейхер (справжнє прізвище співачки) зараз заміжня за бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Пара виховує двох дівчаток: чотирирічну Анну і однорічну Марію.


Олександр Ліщенко через деякий час обірвав усі сумнівні зв’язки і зайнявся політичною діяльністю. Пізніше він став депутатом міської ради.