34-річна співачка Анна Сєдокова підтвердила третю вагітність

Чутки про вагітність Анни Сєдокової з’явилися ще наприкінці минулого року. Тоді говорили, що співачка чекає дитину від бойфренда, якого вона старанно приховує. В Мережу навіть просочилися фото Анни з кругленьким черевом, але представник зірки стверджував, що все це вигадки журналістів.

 


8 лютого Седокова розкрила карти: артистка написала в Instagram, що дійсно стане мамою втретє. Також Ганна розповіла, що скоро представить новий кліп.

 


«З кожним прожитим миттю в житті, ти починаєш все більше цінувати і оберігати головне — свою Сім’ю. Ви вже вибачте мене, що довго мовчала, але це таке #ЩАСТЯ,про яке навіть боїшся прошепотіти чужій людині. Скоро я стану мамою в 3 разу і я дякую Богові за це чарівництво! 14 лютого в День усіх Закоханих я представлю свою відео роботу і пісню #ПерваяЛюбовь, яка була написана мною, і це ще один мій довгоочікуваний дитинка. А так само 14 лютого з’являться — мій #АкустическийLiveAльбом,правдивий і дуже особистий. Його я створювала вже не одна) Я дякую вам за підтримку. Нехай у кожного з нас буде так багато щастя, що нам захочеться їм поділитися один з одним. Ми вас #ЛЮБИМО», — повідомила зірка.

 


Ім’я батька дитини співачка так і не повідомила. Нагадаємо, що у Ганни є дві доньки від різних шлюбів: 12-річна Аліна від футболіста Валентина Белькевича, який помер в 2014 році, і п’ятирічна Моніка від бізнесмена Максима Чернявського.