Названо 3 доступних суперпродукти для міцного здоров’я

Як кажуть вчені з Корнельського університету, люди в середньому роблять вибір їжі, напоїв, продуктів, які вони хочуть з’їсти, більше 200 раз в день. І дуже часто, в силу особистих переваг, поспіху, думки компанії, в якій їдять, роблять неправильний вибір. Як результат — зайві кілограми, від яких потім важко позбутися.

Дослідники назвали 3 суперпродуктом для здоров’я.

Вівсянка

Вівсянка багата вітамінами і корисними мікроелементами, які добре впливають на мікрофлору кишечника. Крім того, цей продукт забезпечує ситість і енергію на цілий день. Вівсянка має здатність очищати організм і виводити всі шкідливі речовини. Також вона має антистресовий ефект. Можна вживати вівсянку як самостійний продукт зварений на воді або молоці, а можна додавати в кашу фрукти, мед, горіхи, будь-який джем.

Яйця

Це джерело натурального білка, який необхідний для будови м’язової тканини. Люди, які вживають яйця 2 рази в тиждень (норма), завжди у відмінній фізичній формі, мають хороше здоров’я і розвинені розумові здібності. Яйця, крім білка, містять амінокислоти, вітаміни і мінерали, тому їх дуже корисно їсти на сніданок.

Кефір

Ще один корисний продукт-кефір. Він добре впливає на травлення, а регулярне його споживання формує міцний імунітет. Можна пити кефір без всяких добавок, а можна використовувати його, як головний інгредієнт корисних коктейлів з додаванням меду, фруктів або зелені. Від цього корисні властивості кефіру зменшаться.