Ольга Бузова показала струнку фігуру в спортзалі

Після розлучення з Дмитром Тарасовим Ольга Бузова з головою поринула в кар’єру. 31-річна телеведуча не шкодує сил і робить все , щоб підкорити російську естраду. Зірка « Дому-2» випустила дві композиції — «Під звуки поцілунків» і «Звикаю», які миттєво стали хітами. Зараз заїзду Ольга працює над першим сольним альбомом.

instagram.com/buzova86


За визнанням Бузової , через зміни в особистому житті , постійної зайнятості та станом здоров’я вона на чотири місяці закинула спортивні тренування. Втім , зараз Ольга поступово повертається до звичного способу життя.

instagram.com/buzova86

Телеведуча опублікувала в Instagram фото із залу і розповіла , що дуже рада своєму поверненню в спорт. «Перерва була у мене більше 4х місяців … спочатку емоційно була не в змозі , потім фізично , потім за станом здоров’я , і спорт був під забороною у мого лікаря. Всі хто стежить за мною давно , знають , що я без тренувань не можу жити , і для мене це було вкрай складно стільки часу пропускати заняття! Але , найголовніше , це здоров’я , тому щоб не нашкодити собі , я слідувала рекомендаціям лікаря. Сподіваюся , тепер спорт повернеться в моє життя надовго. У моїх Сторіс докладніше відео з тренування , як я растряхіваю накопичився жир », — поділилася з передплатниками Бузова ( Орфографія і пунктуація авторські. —  Прим. Ред .).

instagram.com/buzova86


До речі , Ольга — одна з номінанток премії МУЗ-ТВ / Nелеведущая побореться за нагороду в номінації « Прорив року ». Конкуренцію зірці « Дому-2» складе актриса Настасья Самбурська , яка зараз теж будує музичну кар’єру.

instagram.com/buzova86