Гід по стилю. Найбільш трендові речі чоловічого гардеробу цієї осені

Незважаючи на осінню погоду, яка супроводжується холодними вітрами і зливами, чоловіки можуть виглядати красиво і стильно.

Цієї осені імениті дизайнери пропонують різноманітні малюнки й безліч варіантів теплого одягу, тому кожен зможе вибрати щось до смаку.

НВ Style пропонує добірку головних трендів чоловічої моди, за допомогою яких вдасться створити теплий і стильний образ на будь-яку погоду

Дафлкот

Коли на вулиці вирує вітер, складно обійтися без дафлкота — однобортного пальто прямого силуету довжиною три чверті з щільної вовняної тканини з капюшоном. У цьому сезоні найбільш виграшно виглядатиме дафлкот пісочного, світло-коричневого та кремового кольору, продемонстровані Maison Margiela і Dior.


© Maison Margiela/ Dior/ Epa

© Maison Margiela/ Dior/ Epa

 


Клітка

Не менш популярною і модною залишається клітка. Різноманітні пальто, жилети, піджаки і сорочки були продемонстровані на модних показах Bottega Veneta, Valentino та інших дизайнерів.


© Bottega Veneta/ Valentino/ Fendi

© Bottega Veneta/ Valentino/ Fendi

 


Куртка кольору металік

Відомі бренди як Calvin Klein і Versace пропонують чоловікам одягнутися в теплі куртки кольору металік, яка розбавить яскравим настроєм сірі дні. Стиль куртки може бути будь-яким: від оверсайз до дублянки.


© EPA

© EPA

 


Мідний колір

Наймоднішим кольором цієї осені став мідний, який представлений не тільки у верхньому одязі, але і сорочках, шарфах і брюках. Законодавці моди рекомендують акцентувати увагу саме на мідних речах в образі.


© Wales Bonner/ Wooyoungmi/ Canali

© Wales Bonner/ Wooyoungmi/ Canali

 


Стиль міллітарі

У цьому сезоні, як і раніше модним залишається стиль міллітарі, втілений в піджаках і пальто найрізноманітніших тканин. Прекрасне поєднання військових елементів з повсякденним стилем показали: Alexander McQueen, Balmain і Burberry.


© EPA

© EPA

 


Куртка-бомбер з вишивкою

Універсальна куртка-бомбер з цікавою вишивкою є одним з маст-хев цього сезону для чоловіків. Особливо стильно буде виглядати одноколірна куртка темних кольорів. Свої бомбери вже показали Yves Saint Laurent і Versace.


© Epa

© Epa

 


Шийні хустки

У чоловічій моді щільно закріпилися шийні хустки, які будуть актуальними при холодній осінній погоді. Прикрасити шию стильним і легким аксесуаром пропонують такі бренди, як Louis Vuitton, Acne Studios, Raf Simons.


© Louis Vuitton/ Acne Studios/ Raf Simons

© Louis Vuitton/ Acne Studios/ Raf Simons