65-річна мама Жанни Фріске змінилася і покращала

Смерть Жанни Фріске в 2015 році стала великою трагедією для всієї країни. Рідні співачки ,яка померла від раку , досі не можуть оговтатися від втрати. Положення ускладнює конфлікт батьків Жанни з її цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим. Близько артистки запевняють ,що телеведучий не дозволяє їм бачитися з онуком Платоном.

Жанна з мамою, сестрою і сином

Жанна з мамою , сестрою і сино

Незважаючи на все це , рідні Фріске намагаються жити далі. Так , нещодавно молодша сестра співачки Наталя розповіла в Instagram , що їх з Жанною мама Ольга Володимирівна вирішила відволіктися від проблем і сходити в театр. Компанію жінці склав зять Сергій вшивка , чоловік Наталії. За визнанням молодшої Фріске , вона особисто готувала маму до виходу в світ.

« Зять запросив тещу в театр)) дочка маму збирала довго)) вони у мене повинні бути найкрасивішими !!! І ось хіба скажеш , що матусі 66 років в цьому році буде ?? »- підписала Наталія фото мами ( Орфографія і пунктуація тут і далі авторські. —  Прим. Ред .).

Жанна з мамою

Жанна з мамою
instagram.com/friske_natalia

Передплатники Наталії прийшли в захват. На їхню думку , Ольга Володимирівна дійсно виглядає молодше за свої роки: «Дуже красива , ніжна , добра жінка!», «Не мама , а королева», «Краса у Вашої мами тонка вишукана якась , дуже незвичайна! Гідна захоплення ця жінка! Довгих років і невичерпної енергії! »,« Мені здається , мама молодіє з кожним роком ».

батьки Жанни

батьки Жанни