Ніжність без слів: Анджеліна Джолі в новому ролику парфумів Guerlain

У січні Анджеліна Джолі ( Angelina Jolie) стала музою і  обличчям нового аромату французького парфумерного будинку Guerlain.

Тоді ми побачили лише рекламний образ 41-річної актриси — чорний силует Анджеліни на білому тлі. На знімку Джолі постала зі спини , на якій видно одна з останніх татуювань зірки.А зараз з’явився новий рекламний ролик парфумів під назвою Mon Guerlain.

Анджеліна Джолі

Як кажуть творці аромату , новий парфум створений для сучасної сильної жінки , в нього закладені « нотки жіночності», мрії і емоцій жінки.

« За допомогою парфуму мені хотілося створити портрет жінки XXI століття — бізнес-леді ,матері , дружини , коханки і особливо рівноправного члена суспільства. Для цього я використовував лаванду , жасмин , ваніль », — розповів про аромат один з його творців ,парфумер Тьєррі Вассер.

У відео актриса стала головною героїнею , надихаючись якої парфумер створює новий аромат.

Як відомо , ще в 2015 році Guerlain вів переговори з Джолі , коли вона була в Камбоджі. Тоді актриса знімала фільм « Спочатку вони вбили мого батька: спогади дочки Камбоджі». По всій видимості , зовсім недавно вдалося остаточно домовитися і підписати контракт.

До слова , нещодавно Анджеліна Джолі разом з  дітьми відвідала Камбоджу. Там актриса вже представила свій новий фільм , а також дала відверте інтерв’ю про розлучення з Бредом Піттом.