Адель розповіла про післяпологову депресію

Співачка Адель зовсім недавно зізналася, що готова завести другу дитину, проте ніхто і не підозрював, як важко далися британці перші пологи, передає Joinfo.ua з посиланням на ИноСМИ.

Для видання «Vanity Fair» британська співачка знялася в романтичній фотосесії, а також розкрила кілька сімейних таємниць.

Знімки, які зірка опублікувала у своєму мікроблозі, вразили шанувальників. Фанати відзначили, що Адель виглядає на знімках значно худішим, ніж зазвичай. Деякі вважали, що співачку зняли у вдалому ракурсі або до знімків доклали руку майстри фотошопу.

Співачка, у свою чергу, поки ніяк не відреагувала на подібні заяви.

В інтерв’ю для журналу зірка поділилася тим, як їй було складно перенести перші пологи, і що вона якийсь час шкодувала про появу дитини.

Адель розповіла про післяпологової депресії

4 роки тому в житті Адель з’явився маленький Анджело, який перевернув світогляд співачки. Зірка впала в постнатальному депресію, постійно тряслася над дитиною і навіть думала, що даремно його народила. Довго Адель була одержима сином, відчувала себе неадекватною.

За порадою свого цивільного чоловіка зірка не приймала таблетки від депресії, а також не говорила ні з ким про свою проблему. Однак, після того як вона поділилася своїми почуттями з подругою, яка, виявляється, переживала той же стан, все пройшло. З цього моменту співачка перестала присвячувати всю себе синові, і серед тижня брала вихідний, щоб побути одній.

Повністю відновившись і розпрощавшись з депресією, Адель зрозуміла, що син її сильно змінив. Вона перестала бути безтурботним як раніше, стала боятися за своє життя, так як хотіла виростити сина. Заради дитини зірка навіть відмовилася від сигарет і алкоголю.

Анджело з’явився на світ від союзу Адель з Саймоном Коннеки, з яким вона перебуває у відносинах досі. І лише в цьому році, після п’яти років стосунків пара вирішила оформити свій союз. Проте наближені до парі відзначають, що не варто розраховувати на пишне торжество, так як це не в стилі Адель.