Як скинути 3 кг швидко і без шкоди для здоров’я

Пити 2 л води в день, займатися спортом і не пити алкоголь — не повний перелік потреб для правильного результату.

Скинути 3 кг за тиждень хоч і непросто, але можливо. Правда, таке схуднення не можна назвати здоровим, адже це великий стрес для організму. Але якщо все зробити правильно, кілограми ви втратите, а здоров’я — не зіпсуєте. Не забувайте тільки, що такий «дієтою» не можна зловживати.25_resultДля цього вам необхідно буде вибрати сувору монодієту, наприклад кефірну або на геркулесовой каші.

Вам потрібно буде пити 2 л води в день, а також трав’яний або зелений чай. При цьому повністю відмовитися від солодкого, мучного, смаженого і взагалі всього, що не входить в раціон, запропонований дієтою.

Заборонено в цей період пити алкоголь, так як він містить багато калорій і викликає набряки.

Для кращого ефекту потрібно робити обгортання і антицелюлітний масаж.

Якщо ж у вас в запасі є місяць, тоді вага, який піде за цей час точно не повернеться до вас, якщо робити все правильно.

ТОП-5 способів скинути 3 кг за місяць:

Правильне харчування. Не потрібно цілий день пити один кефір — просто їж більше овочів і менше цукру, хліба та жирних соусів. При цьому намагайтеся не пропускати прийоми їжі і не голодувати, щоб не порушити обмін речовин.

Снідати краще вівсяною кашею або омлетом, а на вечерю їсти овочі з рибою або курячими грудками.

Багато води . Пийте якомога більше чистої води. Це дозволить вам позбавитися від зайвих кілограмів, а також позбавить від набряків і поліпшить стан шкіри.

Ранкова активність . Фізичне навантаження ніхто не відміняв. Аеробні навантаження з ранку дозволяють активувати метаболізм і витрачати більше калорій протягом дня. Всього 20-30 хвилин активної ранкової зарядки буде досить.

Харчуйтеся тільки за столом . Відмовся від звички перекушувати на ходу, обідати перед комп’ютером або телевізором. Харчування має бути усвідомленим і спокійним, а пережовувати кожен шматочок потрібно ретельно. Дослідження показують, що ми з’їдаємо більше, коли дивимося фільм / читаємо і не контролюємо процес поглинання їжі.

Процедури для схуднення . Домашні обгортання, баночний масаж, антицелюлітні креми — все це відмінно спрацює як доповнення до правильного харчування і спорту, зробить шкіру гладкою, рівною і пружною.