Кайлі Дженнер збентежила фанатів непропорційною фігурою в новій фотосесії

Популярність молодшої сестри Кім Кардашьян ( Kim Kardashian), 19-річної Кайлі Дженнер ( Kylie Jenner) набирає обертів.

Ще трохи , і красуня переплюне дружину Каньє Уеста. А все тому , що Кайлі багато в чому наслідує своєї старшої сестри. Багато шанувальників Кайлі вже давно дорікають дівчину в  копіюванні стилю Кім , але Дженнер це ніяк не бентежить.

Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер

Зірка реаліті-шоу продовжує експерименти над  зовнішністю , і це стосується не тільки кольору волосся . Нещодавно фанати Кайлі запідозрили красуню в збільшенні грудей  — бюст здається просто величезним порівняно з тим , який був раніше на знімках красуні.

 


Наймолодша представниця клану Кардашьян-Дженнер заперечує , що вдавалася до послуг хірурга , посилаючись лише на те , що вона росте , змінюється і може злегка набрати у вазі.

Але на свіжих знімках однією з останніх фотосесій Дженнер виглядає неприродно.

 


Багато відзначили , що фігура дівчини стала непропорційною. На фотографіях фігура Кайлі схожа на «лялькову». Особливо це видно на кадрі , де Кайлі позує в смугастому бікіні. Фанати в подиві: або зірка переборщила з фотошопом , або все ж зловживає пластикою.

До слова , в недавньому інтерв’ю Кайлі зізналася , що через соціальних мереж була одержима ін’єкціями: «Я була одержима своїми губами. Я завжди хотіла , щоб вони виглядали більше , це було ще до того , як я почала робити ін’єкції », — відверто розповіла вона.