Весна: худни на 10 кг на місяць без дієт

Американські дієтологи визначили 5 дій, які допомагають скинути вагу в найкоротші терміни. Тільки дотримуючись цих рекомендацій, та рекомендацій порталу http://uamc.com.ua/ можна скинути до 10 кг на місяць!

1. Склади правильного і раціонального харчування. Для швидкого схуднення необхідно зменшити кількість уживаного цукру, хліба та жирних соусів. А ось кількість овочів, фруктів і каш — потрібно збільшити.

2. Знайди місце для трапези. Виявляється, важливим виявилося і місце прийому їжі. Запам’ятай раз і назавжди — їжу завжди необхідно вживати за столом.

3. Пий воду. Для ефективного схуднення, необхідно стежити за водним балансом організму. Це допоможе поліпшити обмін речовин в організмі, а також стан шкіри.

4. Тобі потрібні 20 хвилин руху в день. Не забувай і про фізичні навантаження. Навіть короткої зарядки вранці буде достатньо для підтримки фізичної форми і схуднення.

5. Запишись на спеціальні процедури. Наприклад, масаж і обгортання. Можна також використовувати антицелюлітний крем — він прискорює процес схуднення і тримає шкіру тіла в тонусі.