Мамі Світлани Лободи викликали швидку після скандалу

Мамі відомої співачки Світлани Лободи Наталії Василівні викликали швидку допомогу після скандалу з журналістами. Інцидент відбувався на території особняка зірки.

Сьогодні стало відомо про вчорашньому конфлікті Світлани Лободи і її сім’ї з журналістами. Про скандальний інцидент розповіла сама співачка. Так, за її словами, репортери намагалися таємно проникнути на територію її власного особняка, щоб зняти його зсередини. Спроба зупинити зауваженням наполегливих журналістів закінчилася криками «Нас убивають» з їхнього боку, викликом загону поліції і швидкої допомоги для мами зірки.

Скандальні розгляду спровокували погіршення стану здоров’я Наталії Василівни. Їй раптово стало погано, різко підскочив тиск до 180, спостерігалися посиніння губ і сильне тремтіння в руках. Були оперативно викликані медики, які по прибуттю діагностували у неї гіпертонічний криз.
«Я викликала собі швидку вперше в житті, — згадує Наталя Василівна, — тиск підскочив так, що мене всю почало трясти. Але найстрашніше в тому, що вся ця скандальна ситуація з журналістами сильно налякала мою маленьку онуку Єву. Ми живемо в такому дивному і страшному світі. Величезна подяка оперативності лікарів ».
Відзначається, що співробітники знімальної групи заявили про напад на них з боку охоронців Світлани Лободи. Продюсер співачки таку інформацію спростовує і готова надати відеозаписи з домашніх камер спостереження зірки. В особняку на момент інциденту знаходилися її 6-річна донька Єва і 59-річна мати Наталія Василівна.