Аромат кориці активізує роботу головного мозку.
У журналі American Journal of Clinical Nutrition опубліковано дослідження, яке показало, що кориця сприяє зниженню рівня цукру і холестерину в крові, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на 24 канал.
За словами вчених, ця спеція впливає на серцево-судинну систему і шлунково-кишковий тракт.
Кориця багата на поліфеноли — антиоксиданти, які знижують ризик серцево-судинних захворювань. У ній також міститься коричневий альдегід, який перешкоджає утворенню тромбів.
Крім того, вчені запевняють, що чудовий аромат кориці активізує роботу головного мозку, сприяє підвищенню уваги і покращує зорову пам’ять.
Цю спецію можна додавати в каші, випічку, йогурти, молоко, чай, кавові напої та смузі.