Темний блонд — хіт в фарбуванні цього сезону

Темний блонд — хіт в фарбуванні цього сезону

photo
photo

Якщо ви поставили собі за мету перефарбувати волосся в наймодніший колір сезону, не роздумуючи вибирайте відтінок темний блонд — він зробив у фарбуванні справжній бум. На Заході фахівці вже придумали з цієї нагоди спеціальний термін — bronde (злиття двох слів «blonde» і «brown» — «блонд» і «коричневий»). Вважається, що «бронд» вкрай універсальний: поєднуючи в собі холодні і теплі тони одночасно, він гармонійно підлаштовується під різні кольори шкіри і очей.

photo
photo

Але давайте по порядку. Що ж таке бронд? За словами експертів, цей відтінок — щось середнє між блондом і каштановим кольором волосся. В рядах прихильниць модного фарбування були помічені зірки першої величини — Лілі Джеймс і багато інших.

photo
photo

Домогтися потрібного відтінку пасом можна різними способами. Природним блондинкам може бути досить і професійного тонування. Якщо ви — володарка каштанового або русявих волосся , спробуйте висвітлити частину волосся за допомогою техніки балаяж. Локони придбають правильний світло-золотистий відлив. Важливо, щоб колорист висвітлив волосся максимум на два-три тони, в порівнянні з натуральним кольором. Так, ефект буде природним, а натуральність — ключ до модного образу в цьому сезоні.

У чому принципова різниця між бронд і балаяж ? Все просто: балаяж — особлива методика в фарбуванні, спосіб нанесення фарби. Фахівці застосовують цю техніку під час роботи над різними кольорами волосся. У свою чергу, бронд або темний блонд — це певний відтінок.

photo
photo

Фахівці часто вдаються до наступного трюку : роблять пасма у особи світліше, щоб пом’якшити його риси. Це актуально і в разі з бронд. Якщо вам цей прийом не до душі, попросіть майстра замість цього зробити акцент по довжині волосся.

photo
photo

Плюс подібного фарбування в тому, що вам не обов’язково часто оновлювати колір. Для власниць тендітних, тонких волосся це справжній порятунок, адже на повторний візит до перукаря можна вирушати навіть через кілька місяців. Важливий момент: не забувайте, що навіть при тому, що фарбування бронд не дуже травматично для локонів і не вимагає частого освіження, зберігати колір краще за допомогою спеціальних ліній для фарбованого волосся.