10 жахливих манікюрів, які точно не сподобаються чоловікам

Приховувати безглуздо: левова частка жіночих зусиль , пов’язаних з наведенням краси, відбувається заради чоловічої уваги. Однак найчастіше наші старання залишаються непоміченими або ж і зовсім піддаються жорсткій критиці.

Як там кажуть? Всі чоловіки з Марса , а жінки з Венери? Мабуть , справа дійсно в цьому. Або простіше: те , що часом подобається жінці , викликає у чоловіка абсолютно зворотну реакцію. Ми не говоримо , що цей манікюр жахливий. Але , швидше за все , чоловіки в захваті від нього не будуть.

Гострі нігті

Ти вважаєш , що гострі довгі нігті — це круто і сексуально. Можливо , твоєму чоловікові теж так здається. Але страх за свою «шкуру сильніший» , тому при вигляді такого манікюру чоловіки кривлять незадоволені обличчя і намагаються швидше ретируватися від гріха подалі.

Білий лак

Пояснювати чоловікові , що це такий хитрий б’юті-лайфхак і білий лак відмінно підкреслює засмаглі руки — безглуздо. Простіше відбутися жартами. Так , я намазала нігті шкільним коректором. І так , я збираюся йти на вечірку в костюмі живого зомбі.

Чорний френч

Ти що , в землі копирсалася? Або це грибок так виглядає? «Спасибі за комплімент ,коханий», — сичиш ти і йдеш негайно стирати дорогий манікюр.

Їдкі кольори

Флуоресцентні кольори чоловіків відлякують. Чи то вони згадують 90-е з їх божевільною модою на отруйні відтінки , то чи для сильної статі це просто занадто екзотично.

Фуксія

Чим чоловікам не догодила фуксія — зрозуміти складно. Занадто яскраво? Або занадто рожево? Мабуть , і те , і інше.

Золотий

Золото нині в моді: золоті тіні , золоті кеди , чому б не золоті нігті? Але ні , чоловікам здається , що це виглядає без смаку і дешево.

Перламутровий

Але ж колись перламутровий лак був одним з головних скарбів в косметичці наших мам. Вже не знаємо , що з цього приводу думали наші татусі , але сучасні чоловіки до перламутрового манікюру неприхильні.

Стрази

Все виблискує і блищить , виглядає « дорого-багато». Чоловіків це сяйво дратує , на їхню думку , це виглядає вульгарно і без смаку.

Накладні нігті

Чоловіків взагалі відлякує вся ця « накладна» краса. Можливо , вони з жахом уявляють собі ,як під час романтичного вечора один з твоїх нігтів з тріском відлетить в келих з шампанським?

Анімалістичні принти та малюнки на нігтях

1/2

Те , що багато чоловіків не переварюють « тварини» принти , ні для кого не секрет. Але чим їм малюнки на нігтях не догодили? Може , вони вважають , що раз ти намалювала « кішечку-квіточку-сердечко» на нігтях , то ще граєш в дитинство і не готова до серйозних стосунків?