Голі соски: Марлен Дітріх, Ріанна, Белла Хадід та інші зірки без ліфчика

На балу модного дому Christian Dior з нагоди показу першої кутюрної колекції дизайнера Марії Грації Кьюрі і в прогулянках по Парижу Белла Хадід вразила своїми відвертими нарядами (всі могли розглянути груди моделі). Сьогодні в нашій добірці зірки, які не соромляться показувати соски.

Тренд «голі соски» — один з найбільш популярних у Голлівуді. Зірки навмисно не надягають білизну на червоні доріжки і світські заходи, щоб всі змогли розглянути їх майже оголені груди.

Здається, що все почалося з Кім Кардашьян,яка вирішила, що її груди прекрасна і ніякі бра їй не потрібні. Зірка реаліті-шоу стала носити обтягуючі топи, правда, тоді ще з щільної тканини. А ми змогли розгледіти обриси її сосків. У 2014 році тренд підтримала Ріанна і вийшла на червону доріжку престижної премії в галузі моди CFDA в прозорій сукні, всипаному кристалами Swarovski. На цей раз соски були вже напоказ. Такий відвертий вихід можна було б списати на бажання виділитися (про, ми запам’ятали) серед інших зірок, якби зірки не продовжили оголювати свої груди.

Але Кім і Ріанна не були першими зірками, які вирішили оголити груди. Марлен Дітріх, Мерилін Монро, Шер і Кейт Мосс в 90-ті виходили на червоні доріжки у відвертих вбраннях. Але тоді це були поодинокі випадки. Зараз «голі соски» спокійно прогулюються по вулиці.

Наприклад, Кендалл Дженнер і її проколоті сосок папараці зловили в Лос-Анджелесі. Потім за моделлю підтяглися молодша сестра Кайлі, Рита Ора, Белла і Джіджі Хадід, які теж вирішили хизуватися з голими сосками в повсякденному житті.