Дочка Майкла Джексона розповіла про смерть батька, згвалтування і спроби суїциду

18-річна дочка покійного поп-короля Майкла Джексона Періс (Paris Jackson) вже давно веде самостійне життя. Вона живе з бойфрендом, ударником рок-групи Street Drum Corps Майклом Снодди, однак це практично все, що відомо про її особисте життя: Періс намагається про неї не говорити.

Legion Media

Legion Media


Нещодавно донька культового музиканта все ж таки зважилася на відверте інтерв’ю. Дівчина знялася для журналу Rolling Stone і розповіла про дитинство і батька.

Legion Media

Legion Media


Смерть Майкла була для Періс сильним потрясінням: «Всі кажуть, що час лікує. Насправді,немає. Ти просто звикаєш жити з цим болем. Я звиклася з думкою, що втратила те єдине, що було важливо для мене. Думаючи про майбутнє, розумію, що все погане, що може статися,не здатна зрівнятися з тим, що вже сталося — так що я тепер з усім впораюся».

Legion Media

Legion Media


Разом з братами — 19-річним Принцом Майклом і 14-річним Бланкетом — Періс навчалася вдома і не ходила в звичайну школу. Такий вибір зробили самі діти, тому що таким чином вони могли бути ближче до папи: «Ми толком і не знали, хто він і наскільки знаменитий. Він був всім нашим світом, а ми — його. Для нас він був просто тато,татко. Коли ти вдома, на урок в будь-який момент може раптово прийти тато і сказати: „Так, на сьогодні все,краще побудьте зі мною“. Нам навіть друзі були не потрібні — у нас був батько і канал Disney».

Після смерті Майкла Періс все ж пішла в школу, де зіткнулася з нерозумінням і агресією однолітків. Правда, дівчина зуміла знайти мову зі старшокласниками.

Legion `Media

Legion `Media


В інтерв’ю Періс відкрила свою таємницю: у 14 років вона піддалася сексуальному насильству з боку дорослого чоловіка. Дівчина зізнається в тому, що це був самий негативний досвід, наслідком якого стала важка депресія і спроби суїциду. Проте зараз, за словами дівчини, вона зуміла впоратися зі своїми демонами і почала нове життя.