Вагітна Анна Седокова виходить заміж

Анна Седокова знаходиться на останніх місяцях вагітності. Своє цікаве положення співачки вдавалося приховувати досить довго, як, втім, і ім’я батька майбутньої дитини.

Анна не хотіла оголошувати ім’я нового обранця, але в пресу все-таки просочилася інформація про те, хто це. З’ясувалося, що батьком третю дитину Анни стане 25-річний Артем Комаров.

Хлопець є генеральним директором однієї будівельної компанії. Відомо, що він син забезпечених і впливових батьків.

Сама Седокова особисто поки що не підтверджувала цю інформацію, але в своєму новому кліпі на пісню «Перше кохання» зробила кілька абсолютно прозорих натяків на хлопця, а також показала їх історію кохання.

У тексті пісні прямо сказано: коли улюблені розлучаються, він їде до сина, а вона — до доньок. Шанувальники, які завжди пильно стежили за особистим життям Анни, швидко здогадалися, що мова — про Артема: у нього дійсно підростає син від першого шлюбу.

Нагадаємо, Анна виховує двох дочок. Перша дочка Аліна була народжена в шлюбі з футболістом Валентином Белькевичем. Друга — Моніка — з’явилася на світ в стосунках з бізнесменом Максимом Чернявським.

До речі, мама Максима Чернявського Марина Петрівна розповіла про те, що з Артемом у її колишньої невістки великі плани. У найближчому майбутньому пара збирається узаконити свої стосунки. Молоді люди готуються до весілля, навіть зняли мірки для суконь у дівчаток — Аліни та Моніки.