Ми більше не хочемо це бачити! 10 видів селфи, які всіх дістали

Всі роблять селфи. Взагалі все. І все викладають селфи в свої «Инстаграмы». Ми теж. І всі роблять селфи, що всіх дістали. Вистачить!

Я і друг мій салат


Після того як тег #мирдолжензнатьчтояем став приводом до масового френдоциду, гурмани перестали фотографувати їжу. Але почали фотографувати себе з їжею. Та коли ж ви вже накушаетесь-то?

Я людина, і ніщо людське…


Просто. Перестаньте. Фотографуватися. У туалетах. Будь ласка-ласка-ласка! Спасибі.

Я двоноге, позбавлена пір’я


Платона одного разу попросили дати якомога більш коротке визначення людини, і він придумав цю вичерпну конструкцію. Але, мабуть, деякі до сих пір думають, що це визначення потребує доказів. Інакше навіщо фотографувати свої ноги на пляжі (так-так, вони справді виглядають як сосиски) і свої ступні де попало? Сенс? Ми в курсі, що ви двоногі.

Я, знову я і знову я


Мімічний етюд «А ще я вмію ось так», зібраний в колаж. Спасибі, якщо всього з двох селфи. Спасибі, якщо не кожен день. Але навіщо?

Я прокинулася


Прокинулася, вимила голову, поклала волосся, завдала нюдовый макіяж і млосно прилягла на збиті подушки. Селфи «Я тільки що прокинулася і свіжа, як травнева троянда». Ми віримо,угу. Звичайно ми віримо, що ви, що ви!

Я вмилася


Дуже мило, що ви знайомі з основами гігієни, звичайно. І тюрбан з рушника вам йде. А ось туалетний папір і йоржик на тлі — не дуже.

Я фитоняшка


Відмінні лосини! Відмінні барбі-гантельки! Відмінне селфи! У нас тільки одне питання: на вас в дитинстві штангу не ронили випадково?

Я страждаю


У часи, коли трава була зеленішою, духовно багаті діви писали величезні тексти про дощ,вино, картатий плед і страждання. А тепер фотографують свій ліве око, з якого викочується сльоза. Стислість — сестра таланту? Нічого ви не розуміли в житті, Антон Палич.

Я двоноге, помилково позбавлена пір’я


А що, за дакфейсы ще не штрафують?

Я і Воно


Ми все розуміємо. Якщо «Воно» — ваш нетверезий приятель або знаменитість, або співробітник ДПС, або гігантська гумова качка — ми тільки за. Ми лайкнем обов’язково. Але доки, доки ви будете мучити котиків?! Ви бачили їхні очі на цих селфи? Ми — так. І більше не хочемо.