Перерва на каву позбавить від хвороб

Вчені з Данії довели користь офісних перерв на каву.

Роботодавці скаржаться на те, що підлеглі занадто часто перериваються на розмови за чашкою запашного напою.

Однак дослідження показують: кава-брейки йдуть лише на користь продуктивності колективу.

Такого висновку дійшли фахівці з університету Копенгагена. За їх словами, перерва не відволікає працівників, а навпаки підвищує їх працездатність.

Психологи додають: рівень стресу після кава-брейку знижується, і співробітники беруться за справу з новими силами.

Ще на користь колегам йде спілкування у неформальній обстановці. Коли як не за чашкою кави поділитися проблемами і порадитися?

Також паузи служать профілактикою цілого ряду захворювань, якими страждають люди із сидячою роботою.