Як схуднути без відмови від солодкого

Скинути пару кілограмів хоче кожна жінка, а від відмовитися від солодкого під силу далеко не всім. Для ласунів існує вихід – солодка дієта для схуднення. Що можна їсти на солодкої дієти і наскільки вона безпечна для організму?

Варіанти солодкої дієти

Солодка дієта підходить для тих, хто хоче скинути вагу без відмови від шоколадок і цукерок. Існує кілька вариантов солодкої дієти для схуднення.

Шоколадна дієта

Шоколадна дієта ставитися до дуже суворих дієт, так як їсти можна тільки чорний шоколад з високим вмістом какао, запиваючи його кавою без цукру і молока. У день дозволяється тільки дві плитки гіркого шоколаду. Для кращого ефекту шоколад краще розділити на 5-6 порцій. Сидіти на шоколадній дієті не рекомендується більше трьох днів, але за цей час можна легко скинути 2-3 кілограми.

Льодяникова дієта

Меню льодяникової дієти для швидкого схуднення передбачає вживання за день близько 100 грамів льодяників. Дієта буде більш здоровою, якщо вживати льодяники з аптеки. Також, дозволяється нежирний сир або йогурт, як основний прийом їжі один раз в день. Бажано сидіти На дієті тільки 2-3 дні, але втратити можна до 1.5 кілограма в день.

Вуглеводна дієта

При вуглеводної дієті можна їсти тільки фрукти та морозиво. При цьому, калорійність їжі не повинна перевищувати 1200 калорій в день. За станом здоров’я, на дієті можна сидіти до 7 днів, можна схуднути на 3-5 кілограмів.

Користь і шкода солодкої дієти для схуднення

Користь солодкої дієти в тому, що вона допомагає швидко очистити організм, не виснажуючи його. Під час дієти ви будете відчувати бадьорість, але, при цьому, добре скидати вагу. Шкода солодкої дієти в тому, що вона протипоказана при гастриті, виразці та цукровому діабеті.

Робіть це правильно і ефективно!