Анна Семенович вразила шанувальників новою зачіскою

Останнім часом в Мережі часто обговорюють зовнішність 37-річної Анни Семенович. В основному це пов’язано з тим , що співачка редагує в фотошопі свої пишні форми. У лютому зірку розкритикували за те , що вона відретушувати фігуру , зробивши талію вужчою.

instagram.com/ann_semenovich


А недавно артистка вразила шанувальників зміною іміджу — і на цей раз в реальному житті , а не за допомогою фоторедактора. Семенович висвітлила волосся і відрізала чубок.

instagram.com/ann_semenovich


Думки шанувальників з приводу нової зачіски Анни розділилися. Одні вважають , що стрижка зірці дуже йде і робить її молодшою , інші ж упевнені , що колишній образ підходить артистці набагато більше.

instagram.com/ann_semenovich


« Мені дуже подобається зачіска», «Навіть помолодшала , супер!», «Анна , дуже добре виглядаєте! Приємно на вас дивитися прям! спасибі Вам! »,« Ганнуся вам так іде така зачіска.І колір. Ви тут така чарівна »,« Без чубчика краще , відразу якось спростила свій образ »,« Мені здається , чубчик простить! »- Висловили свою думку передплатники зірки ( Орфографія і пунктуація авторські. —  Прим. Ред .).

instagram.com/ann_semenovich