Модні шапки 2016-17 року

Вибираємо найактуальніші варіанти головних уборів для осені та зими

Перший сніг випав, але ще далеко не всі встигли підготуватися до справжніх холодів . Мабуть, одна з головних проблем в цій справі — вибір відповідної шапки. Вивчаємо всі варіанти, як не замерзнути і, в той же час,як не зіпсувати образ .

З ПОМПОНОМ

модні шапки 2016

Angelo Marani осінь-зима 2016. 1. Marc Cain 2. Eugenia Kim 3. Zara 4. Asos 5. Karl Donoghue 6. Polo Ralph Lauren 7. Herschel 8. Toni Sailer 9. Dolce & Gabbana 10. Marc Cain 11. River Island

Прекрасний спосіб додати будь-якому комплекту одягу іронії — модні шапки з помпоном. На щастя, вибір не обмежується декількома моделями. Є варіанти з хутряними помпонами і в’язаними, однотонними і барвистими, невеликими і об’ємними. Тим, кому цього здасться недостатньо, варто постаратися знайти шапку, прикрашену, наприклад, головою плюшевого ведмедя — в кінці кінців, почуття гумору сьогодні в моді.

ШАПКА-БІНІ

модні шапки 2016

Moncler Grenoble осінь-зима 2016. 1. adidas Originals 2. Le Coq Sportif 3. Fenty x Puma by Rihanna 4. Isabel Marant Étoile 5. Puma 6. Topshop 7. Converse 8. Le Coq Sportif

Класичний варіант на всі часи — шапка-біні з тонкої натуральної вовни або м’якої бавовни. Модель з відворотом ідеально впишеться в повсякденний гардероб, особливо, якщо образи в дусі актуальних сьогодні 1990-х — то, що вам подобається.Найсміливіші і схильні до експериментів можуть послідувати прикладів з подіуму, і надіти шапку поверх хустки.

З ХУТРА

модні шапки 2016

Moncler Grenoble осінь-зима 2016. 1. Belle Fare (хутро кролика і шиншили) 2. La Fiorentina (хутро кролика і лисиці) 3. Sergey Efremov (хутро норки Nafa Mink) 4. Topshop 5. Pologeorgis (хутро норки і лисиці) 6 . N.Peal (хутро кролика) 7. Zara 8. Diane von Furstenberg (хутро кролика і лисиці) 9. Adrienne Landau (хутро норки і лисиці) 10. Yves Salomon (хутро кролика) 11. Surell (хутра норки) 12. H & M

Шуби , брелоки, шарфи і шапки — з хутра (штучного або справжнього) сьогодні роблять все. Тому такий головний убір допоможе не тільки захиститися від будь-якого холоду, але і зробити навіть найпростіший образ актуальним і модним.Особливо вдало хутряна шапка буде виглядати з грубими парками і мереживними або шовковими сукнями — на контрасті.

В’ЯЗАНІ ШАПКИ

модні шапки 2016

A Détacher осінь-зима 2016. 1. Brunello Cucinelli 2. Zara 3. Asos 4. Topshop 5. Monki 6. Cheap Monday 7. Tak.Ori 8. Dsquared2 9. Pieces 10. Closed

Ідеальний варіант для будь-якого образу: стриманого або в дусі «street style» . У першому випадку краще вибирати модель приглушеного кольору, яка відмінно підходить за розміром, у другому -можна віддати перевагу модним в’язаним шапкам об’ємної форми. Плюс цього варіанту в тому, що носити такий головний убір можна, як з курткою-пуховиком, так і з пальто або навіть з шубою.

ШАПКА ВУШАНКА

модні шапки 2016

Nicole Miller осінь-зима 2016. 1. Moncler Grenoble (хутро бабака) 2. Canada Goose (хутро койота) 3. Pologeorgis (хутро лисиці) 4. Inverni (хутро лисиці) 5. Gigi Burris (зі шкіри та хутра лисиці) 6. Urbancode 7. Yves Salomon (хутро кролика)

Якщо мета — не замерзнути ні за яких обставин, варто в своєму гардеробі відвести окрему полицю для шапок-вушанок. По-перше, цитати з 1970-80-х років сьогодні вкрай актуальні, по-друге, це максимально практичний вибір. Ну і, по-третє, при нагоді можна не поспішати в магазин за подібною моделлю: напевно у дідуся або батька знайдеться пара прекрасно збережених примірників.

КЕПКА

модні шапки 2016

Gucci осінь-зима 2016. 1. Federica Moretti 2. Mr & Mrs Italy 3. Eugenia Kim 4. Charlotte Simone

Хто сказав, що кепки можна носити тільки влітку? Зараз їх більше ніж доречно надягати разом з будь-яким верхнім одягом — від парок до пальто . Головне, віддавати перевагу варіантам, зробленим з натуральної щільної вовни. А щоб образ був не таким вже суворим, можна знайти кепки з оригінальним декором: вишивкою, паєтками і стеклярусом або з хутряними помпонами.