9 речей, які остаточно вийшли з моди

Незважаючи на те ,що мода , як і поні у відомому радянському мультфільмі , бігає по колу і одні тренди мінялися іншими , після чого знову повертаються в модний авангард, з деякими речами варто розлучитися остаточно і безповоротно.

Напередодні зимового сезону ми вирішили скласти традиційний список Антитренд!

Угги в стразах

Класичні ( і , звичайно ж , НЕ фейкові) угги нарешті реабілітовані , і ти можеш сміливо носити їх у найлютіші морози , слідуючи нескладним правилам . Але ось моторошні моделі «з базару», щедро декоровані стразами , блискітками і паєтками , слід терміново вигнати зі свого гардероба!

Довгі плісировані спідниці

У цьому сезоні найбільш актуальні спідниці міді , в тому числі і плісе ( а самий писк моди — металізовані матеріали), але ось від плісированих спідниць до підлоги краще відмовитися.Крім того , що вони виглядають несучасно , взимку « завдяки» ним ти ризикуєш і зовсім отримати травму , заплутавшись у пелені і посковзнутися на льоду.

Платформа + шпилька

Вже скільки разів твердили світу , що поєднання шпильки і платформи перетворює ногу в «копито», але модниці вперто продовжують купувати такі моторошні туфлі.

Величезні сумки

Гігантські сумки давно пішли в модне небуття — їх використання сумнівне і з точки зору зовнішнього вигляду , і в плані практичності. Звичайно ж , при бажанні ти можеш вмістити туди все своє життя ( і навіть улюбленого кота), але в реальності просто наповниш її купою непотрібного мотлоху і сміття. Нічого не трапиться , якщо ти вибереш невелику сумку-месенджер.

Принт  «хохлома»

Спортивні костюми з «хохломою», кросівки на танкетці і літри автозасмаги. Ох , і незмінний сумний той-тер’єр в сумці! З цими маркерами 2000-х було попрощатися давним-давно.

Павлопосадскі хустки

Щороку стилісти благають дівчат перестати носити « бабусині хустки», але щороку їх кількість на вулицях зростає немов в геометричній прогресії. А от об’ємний ( і модний!) Шарф-плед виглядав би набагато краще і зігрівав тебе ефективніше!

«Дуті» жилетки з хутряною облямівкою

Сенс такої жилетки не зовсім зрозумілий: восени в ній жарко , а взимку руки залишаються відкритими. Чи не краще купити гарний , модний і , найголовніше , дійсно теплий пуховик ?

«Веселі» колготки

Це могло б виглядати весело і , можливо , навіть мило на 10-річній дівчинці на шкільному ранку , але на 30-річній дівчині колготки з котиками та іншими « мімімішностями» виглядають не тільки недоречно , а й відверто дивно.

Шапки з висячими лапами

Такі шапки ( навіть якщо вони зроблені зі штучного хутра) викликають не найприємніші асоціації з печерними людьми , а не з стильними сучасними дівчатами.