Ця дієта завоювала величезну популярність у американок

Деякі американки можуть похвалитися витонченими формами, тому більшості з них доводиться весь час сидіти на дієтах.

Відомо, що американки — це жінки «в тілі» і тільки одиниці можуть похвалитися стрункими ніжками, осиною талією і відсутністю другого підборіддя. Ожиріння процвітає в Америці і страждають від нього не тільки жінки, але і чоловіки, а також діти і підлітки. Безмежна любов до фаст-фуду і газованих напоїв дає свої плоди і виливаються вони величезні жироперші складки на животі, целюліт та інші принади. У зв’язку з цим дієтологи розробили «щадну» дієту, якою успішно користуються люди з зайвою вагою.

Називається ця система живлення «вечеря мінус», само собою покладається, що головною складовою її є повна відмова від вечірньої трапези. Причому на сніданок, обід і полуденок худеющему по системі «вечеря мінус» дозволяється їсти абсолютно все. Але! Для тих людей, хто хоче не просто скинути парочку зайвих кілограмів, а мріє про кардинальну схудненні і 100%-му здоров’я, необхідно дотримуватися наступних правил:

— виключити з раціону алкоголь і газовані напої;

— забути про хліб і випічці;

— перестати поглинати торти, тістечка, цукерки та інші солодощі;

— щодня робити 15-хвилинну зарядку, хоча, краще всього 3-4 рази в тиждень по годині займатися фітнесом, бігати, плавати і так далі;

— пити багато води, а на тренуванні збільшувати дозу на 1-1,5 літра;

— дотримуватися режиму дня, тобто прокидатися і засинати, їсти, їсти і навіть пити воду в один і той же час.

Результат дієти «вечеря мінус» при виконанні описаних вище правил не змусить себе чекати, ну а якщо дотримуватися тих правил, які прописані у вихідному варіанті системи для схуднення, то доведеться довше чекати, коли ж стрілка на вагах почне рухатися вліво.

Американки дуже полюбили цю дієту, тому що заборона варто тільки на вечерю, а протягом решти часу вони можуть їсти все, що їх душа забажає, в тому числі і їжу з фаст-фуду, солодощі, газовані води, спиртне, булки і т. д.

Правда, ще вони дотримуються такого правила, як «все жирне і солодке їсти на сніданок». Насправді, в цьому є і переваги і серйозний недолік. Коли у травну систему з самого ранку закидається надто жирна, калорійна, багата цукром та іншими гидотами, їжа, то в найближчому майбутньому з шлунком і травленням обов’язково з’являться проблеми. До переваг такого сніданку можна віднести насичення, тривала відсутність голоду і психологічний спокій. Але дієтологи все ж радять не налягати на шкідливі продукти ні вранці, ні в обід.