Схуднути надовго: топ-6 рад

Якщо ти грунтовно вирішила худнути, тобі необхідно придбати декілька корисних звичок, які значно полегшать цей процес.

Якщо ти рішуче налаштована на схуднення, тобі потрібно впровадити у своє життя кілька корисних звичок. Це дуже просто, всього через пару тижнів щоденних повторень, і ти будеш робити це автоматично.

Корисні лайфхаки для тих, хто худне:

1. Полюби корицю

Якщо ти худнеш, запасися корицею. Цю корисну спецію можна додавати в напої, так і страви, з якими вона добре поєднується. Наприклад, корицю можна додати в кашу, сир або посипати нею запечені яблука.

Кориця не тільки поліпшить смак страви, але і прискорить метаболізм, а значить процес схуднення буде проходити набагато простіше.

2. Їж менше солі, але не відмовляйся від неї повністю

Повна відмова від солі – не кращий варіант для тих, хто худне. Прісна їжа викличе огиду, і тобі дуже скоро захочеться чогось забороненого. А от зменшення кількості солі в раціоні – цілком посильне завдання. До того ж, звичка недосаливать сприятиме виведенню зайвої рідини з організму.

3. Подрібнюй їжу

Хитрість полягає в тому, що чим дрібніше ти поріжеш продукти, з яких складається твоя порція, тим більше вона буде здаватися, а значить – ти з’їси менше калорій. До того ж дрібні шматочки простіше перетравлюються.

4. Пий зелений чай

Від тебе потрібно всього нічого – пити зелений чай замість чорного. У зеленому чаї кофеїн поєднується з особливим антиоксидантом, який прискорює переробку жиру. Таким чином, регулярне вживання цього напою здатне розігнати твій обмін речовин майже на 20%.

5. Не забувай снідати

Ти можеш пропустити обід, або (що значно краще) – вечеря, але ніколи не пропускай сніданок. Якщо ти проігноруєш цей прийом їжі, то ризикуєш протягом дня з’їсти в кілька разів більше калорій.

6. Невеликі перерви між прийомами їжі

Їсти треба з перервами в три години і невеликими порціями, це позбавить тебе від почуття голоду і ризику переїдання.