Названий самий корисний фрукт для серця

Вже давно відомо, що з’їдаючи один ківі в день, людський організм отримує необхідну йому денну норму вітаміну С. До того ж, у цьому дивовижному фрукті міститься жир, вуглеводи, білки, клітковина, натрій, а також повністю відсутній холестерин.

У Норвегії фахівцям вдалося виявити в ківі серед величезної маси корисних властивостей, ще одне, не менш важливе і значуще. Виявляється, диво-фрукт має позитивний вплив на серцевий м’яз, дозволяючи більш продуктивно вести боротьбу з різного роду захворюваннями. Якщо регулярно споживати ківі, то організм буде отримувати дію, порівнянне з аспірином.

Крім цього, ківі здатний спалювати жирові прошарки, які здійснюють блокування артерій, що, у свою чергу, веде до зниження можливості утворення тромбів. Часто пацієнти, які страждають захворюваннями серцево-судинної системи, щодня приймають аспірин, щоб не допускати утворення тромбів. Так от, тепер даний медичний препарат з легкістю може замінитися споживанням ківі в кількості двох-трьох штук в день.

Варто зауважити, що агрус, який за своїми властивостями дуже схожий з ківі, теж корисний у профілактиці і лікуванні серцево-судинної системи. Фахівці рекомендують, є не менше 1 склянки цієї ягоди.