Як легко позбутися пігментних плям на шкірі

Коричневі плями на обличчі — дуже поширена проблема, як у чоловіків, так і для жінок. Гіперпігментація, широко відома як потемніння на ділянках шкіри, відбувається за рахунок збільшення кількості меланстраненная проблема, як у чоловіків, так і для жінок. Гіперпігментація, широко відома як потемніння на ділянках шкіри, відбувається за рахунок збільшення кількості меланоцитів, клітин, які збільшують кількість меланіну в шкірі. Отже, повпро призводить до потемніння самої шкіри.

5-1_result
Незважаючи на те, що є багато причин гіперпігментації, деякими з найбільш поширених винуватців, є наступні:
стрес
старіння
вагітність
вплив сонця
авітаміноз
недолік сну
нормональный дисбаланс
деякі ліки, такі як естрогени, фенітоїн, і тетрациклін
пухлини гіпофіза

Найбільш ефективні методи лікування

1. Кубики цукру
Будучи багатими гліколевої кислоти, кубики цукру працюють як відмінний метод злущення шкіри. Все, що вам потрібно зробити, щоб видалити темні плями на шкірі — вимити уражені ділянки за допомогою кубиків цукру.

2. Алое віра
Алое віра відома своїми лікувальними властивостями. Це дуже корисно для шкіри, і вона широко використовується для лікування різних проблем зі шкірою, такими як висипання, вугри і опіки шкіри.

Щоб видалити коричневі плями з допомогою алое віра, вам необхідно застосовувати свіжий сік алое віра. Ви повинні залишити його приблизно на півгодини, потім змити. Для досягнення оптимальних результатів, використовуйте це лікування на щоденній основі.

3. Овес
Вівсянка, безумовно, кращий натуральний пілінг! Регулярне використання вівсянки гарантує ефективне видалення мертвих клітин шкіри, а також темних плям шкіри.

Щоб використовувати вівсяні пластівці для видалення темних плям, візьміть ½ склянки вівса і додайте 2-3 ст л лимонного соку. Нанести пасту на шкіру і дайте висохнути. І, нарешті, промийте теплою водою.

4. Лимонний сік
Будучи багатим вмістом вітаміну С, лимон є дуже корисним, коли йдеться про поліпшення стану шкіри, особливо для забезпечення більш світлого кольору шкіри обличчя. Видавіть трохи лимонного соку і нанесіть його безпосередньо на шкіру за допомогою ватного тампона. Нехай сік висохне і потім змийте його.

Примітка: людям з чутливою шкірою рекомендується лимонний сік розвести в невеликій кількості води перед використанням!