Анна Сєдакова показала спокусливі форми в бікіні в День матері

27 листопада в День матері Анна Седокова опублікувала в Instagram спокусливе фото в купальнику. Співачка не лише продемонструвала розкішне тіло, але і поміркувати на тему сучасних матерів. Зірка впевнена, що жінка, народивши дитину, не повинна забувати про себе і звертати увагу на пересуди пліткарів.


«Я впевнена, що після появи діток жінка стає м’якше,ніжніше і безумовно сексуальніше. Суспільство диктує нам правила, кажучи #тыжемать. Ставити на собі хрест,забудь що було раніше, тепер подавай виключно позитивний приклад. Ти мусиш, ти повинна. Але хто це суспільство? Ті, хто не хочуть піднімати свою дупу і йти в зал? Або ті, хто прикриває моральними принципами свою лінь? Ми можемо нескінченно сперечатися про те, що правильно, а що ні. І кожен з нас буде прав. Але відмовитися від себе, я ніколи тобі не дозволю. І собі! Будь собою, будь тієї, якою хотіла бути все життя. А твоя сім’я тебе завжди підтримає! І це головне. Зі святом мої #Seximama Зі святом мої улюблені,самі неймовірні матусі!» — написала Анна.


Багато передплатники підтримали Седокову, яка сама є мамою двох дочок: 11-річної Аліни(батько дівчинки — перший чоловік співачки, футболіст Валентин Белькевич, який помер у 2014 році) та п’ятирічної Моніки (батько — другий колишній чоловік Седокової, бізнесмен Максим Чернявський).