20-річна дочка Емінема приголомшливо виглядає

За відносинами Емінема і його дружини Кім стежив увесь світ: більш скандальну пару в двохтисячних було складно знайти. Вони постійно сварилися, сходилися і розходилися, хоча дуже любили один одного. Познайомилися Емінем і Кім ще в школі: дівчина була проблемним підлітком, і одного разу вона просто втекла з дому. Тоді її прихистила мама Емінема. Майбутній репер і його дівчина зустрічалися 10 років, а потім одружилися. Але всього через два роки вони розійшлися. Правда, через кілька років вони помирилися і навіть знову зіграли весілля, але розбіглися всього через кілька місяців, домовившись про спільну опіку над дочкою Хейлі, передає Хроніка.інфо.

Картинки по запросу Эминем

Емінем присвячував дочки дуже багато пісень. «Якби мені довелося вибирати між музикою і дочкою, я точно знаю, що б я вибрав. Якщо було б потрібно, я б кинув все це. Заради моєї маленької дівчинки », — сказав він у 2004 році в одному з інтерв’ю.

У це складно повірити, але Хейлі вже 20 років! Дівчина не збирається спочивати на лаврах свого знаменитого батька: вона закінчила школу з відзнакою, захоплюється психологією і мистецтвом і активно займається спортом.