Ніна Матвієнко розповіла, як уживається під одним дахом з дочкою і її нареченим

Народна артистка України Ніна Матвієнко народилася в багатодітній родині, її юність пройшла в інтернаті в Коростишеві. Одного разу до нього з Києва приїхала відома українська актриса, дружина Михайла Задніпровського, Юлія Семенівна Ткаченко.Юна Ніна так захопилася талантом актриси, що відразу після виступу побігла знайомитися.

Після цієї випадкової, але доленосної зустрічі Ніна Матвієнко вирішила поїхати до Києва. Взимку з подружкою Ніна вирушила до столиці, та ще й не з порожніми руками.

«Прихопили пляшку самогону, тому що в селі як — узяв бутель і пішов, — розповіла в« Кулінарної академії Олексія Суханова »в ефірі каналу« Україна »народна артистка. — Приїхали до Києва під ніч, в тонких черевиках, осінньому пальто, було дуже холодно, на вулиці ж зима. Сховалися в підземному переході і почали розтирати руки цим самогоном, тому що рукавичок у нас не було. Підійшли поліцейські й кажуть: «Що ж це у вас так пахне, дівчата?», І забрали у нас цю пляшку ».

Це цікаво:   Модель з незвичайною зовнішністю здивувала ефектним і відвертим чином

Всю ніч дівчата провели в залі очікування на вокзалі. Замерзлі і втомлені вони потрапили до Юлії Ткаченко на наступний день.

«Вона ледь зрозуміла, хто ми. А потім розговорилися, почали читати вірші, співати.Вона нас послала в студію при хорі імені Верьовки. З цього все і почалося », — розповіла Ніна Митрофанівна.

Зараз Ніна Матвієнко — не тільки відома співачка, але багатодітна мати. Разом з художником Петром Гончаром, нащадком письменника Івана Гончара, Ніна Митрофанівна виховала трьох дітей. Сини пішли стопами батька і стали художниками, а дочка Тоня вибрала пісенну кар’єру. Навіть старша дочка Тоні, Уляна, також співає, тому в будинку народної артистки проживає справжня творча династія.

Це цікаво:   Бред Пітт і Анджеліна Джолі прийшли до тимчасової угоди про опіку

«Намагаюся нікого не гнобити, але якщо доведуть, то вже відкриваю рот, — зізналася Ніна Матвієнко. — Вивести з себе мене можуть брудний посуд і багато взуття під ногами. Іноді і командувати доводиться ».

Разом з народною артисткою, її дочкою та онукою в будинку також живуть наречений Тоні, співак Арсен Мірзоян, і їх спільна дитина . Однак Ніна Матвієнко зазначає, що поки називати себе тещею не дозволяє.

«Я буду рахуватися тещею, коли Тоня і Арсен офіційно оформлять свої стосунки. А поки я Ніна Митрофанівна. Зараз ми як друзі, колеги по роботі », — прокоментувала народна артистка.