Як зробити чохол для iPhone в стилі Бохо

Цей оригінальний чохли для Iphone безумовно підійде людям, які люблять стилі бохо, циган і хіппі. Всупереч зовнішнім виглядом, його реалізація зовсім не складна і не вимагає особливих зусиль. Якщо вам подобаються оригінальні аксесуари, то цей чохол вам обов’язково стане в нагоді. Він підійде для бохо, циган і хіппі. За кілька хвилин можна створити дивовижний аксесуар, який, безсумнівно, порадує багатьох людей. Нижче ви знайдете поради, які допоможуть вам зробити оригінальний чохол для iPhone.

Речі, які вам потрібні:
шматок шкіри, шнурок довжиною 17 см, біла муліне, ножиці, шкіряна перфорація, матеріал, клей, засувка або магнітна кнопка


Виріжте два прямокутника зі шкіри, шириною 2 см і більше, ніж у телефону (повинно бути ще 1 см з кожного боку). Ці додаткові смс включають товщину телефону і шва.

Складіть два шматка шкіри разом і використовуйте дирокол, щоб зробити уздовж трьох зовнішніх країв петлі.

Через отвори пробивають отвір.

Виріжте подовжений шматок шкіри (це буде застібка). Складіть ремінець приблизно на 2/3 довжини. Одна частина ременя буде приклеєна до задньої частини кришки, а подвійна частина повинна бути досить довгою, щоб її можна було легко закріпити. Прикріпіть кнопку до кінця подвійний частини ремінця, а потім приклейте ремінець так, щоб інша сторона кнопки не була видна (це буде видно, якщо на кнопці є кріплення, наприклад шпилька).

Зробіть декоративні отвори в штанзі за допомогою діркопробивача і проклейте через муліне. Приклейте один кінець ременя до задньої частини кришки.

Вставте iPad в корпус. Прикріпіть одну частину кнопки до іншої частини, потім складіть ремінь і притисніть його до передньої частини кришки. Таким чином, кнопка буде натискати на вашу шкіру, і ви будете знати, де її прикріпити. Якщо кнопка застібається як шпилька, зробіть отвір з двома маленькими отворами (в місцях, віддрукованих на шкірі) і прикріпіть його до шкіри. Щоб складки від кнопки не подряпали екран вашого iPhone, приклейте їх з невеликим клаптиком матеріалу.

Приклейте шнурок до покриття тканинним клеєм.

Обкладинка в стилі Бохо готова!