Катя Бужинська знялася вагітної в пікантній фотосесії

Катерина Бужинська здивувала виглядом і дала поради, як не впасти в депресію під час вагітності.

27 грудня співачка Катерина Бужинська народила двійню . На світ з’явилися довгоочікувані хлопчик і дівчинка.

«Я дуже переживала, але поруч весь час був коханий чоловік, він підтримував і говорив, що все буде добре. Я відчувала, що народжу саме 27 числа, хоч напередодні я ще поїхала на радіостанцію презентувати нову пісню. В останні дні якось інтуїтивно стала все готувати, складати речі, а старша дочка Оленка постійно запитувала: «Мамо, ну коли ж ти поїдеш в пологовий будинок?» Ось після ефіру я і поїхала. Слава Богу, все пройшло добре, і збулася моя мрія — я обняла своїх малюків. Дуже щаслива », — розповіла Катя Бужинська .

Незадовго до народження дітей артистка в інтерв’ю журналу Viva! офіційно підтвердила, що вагітна і радувала шанувальників ніжними знімками в положенні. А днями здивувала чином, в якому злилися ніжність, шарм і сексуальність співачки.

«Мені подобається змінюватися, дивувати своїх шанувальників. Вагітність не стала винятком. Навпаки, вагітна жінка стає привабливішою, красивіше. Чоловік був у захваті », — зізналася артистка.

Катя Бужинська знялася вагітної в пікантній фотосесії

За словами Катерини, найскладнішим для неї було виносити малюків:

«Найскладнішим було виносити. Я ж ще й виступала, а Діма все жартував: «Ти і народиш на сцені». Але я як артист не могла скасувати запланованих виступів. Завжди з повагою ставилася до свого глядача. Але, звичайно ж, берегла себе і була обережною. У мені ж два життя було. Вони мені завжди допомагали, давали подвійну енергію і вели себе добре. Зараз з розчуленням і неймовірною радістю дивлюся, як чоловік тримає наших малюків. Діма щасливий. Ще з трьох років донечка мене питала, чому у її друзів є братик або сестричка, а у неї немає. Після народження Оленки я весь свій час присвячувала їй і роботі. Мені хотілося вкласти в дитину максимум, приділяти багато часу її вихованню і розвитку. Зараз їй вже 9. Вона моя маленька помічниця. Із задоволенням допомагає мені по дому і дуже любить зі мною готувати. Ми дуже переживали, як вона сприйме це, будучи вже в усвідомленому віці. Коли їй сказали, що у неї буде братик або сестричка, вона дуже зраділа і цим радісною звісткою поділилася з усіма своїми подружками. Дитячих ревнощів поки не помічаю. Навпаки, допомагала мені готувати дитячу, вибирати все необхідне для дітей, вчить віршики та колисанки, знає і розуміє, що на ній є якась відповідальність за молодшеньких, адже вона старша сестра. А ще сказала, що буде з ними вивчати англійську і математику — це її улюблені предмети в школі. Коли дізналася, що малюки народилися, кричала від радості! »

Катя Бужинська знялася вагітної в пікантній фотосесії

Новоспечена мама Катерина Бужинська вирішила поділитися порадами, як не впасти в депресію під час вагітності:

«В першу чергу розуміти, що всередині тебе життя. Дитина все відчуває, і депресії не місце в житті вагітної жінки. Намагайтеся більше рухатися, займатися плаванням, вагітність — це не хвороба, при якій потрібно лежати і в усьому себе обмежувати, це чудовий і чарівний період в житті жінки. Насолоджуйтеся кожним днем. Дивіться на все красиве, все побачене вами малюк також відчуває. Слухайте улюблену музику. Будьте поруч з улюбленими людьми і вірте, все обов’язково буде добре. Діти — це диво, божественне диво! »

Катя Бужинська знялася вагітної в пікантній фотосесії