Анна Семенович відверто розповіла, чому не стала мамою

Особисте життя 36-річної Ганни Семенович завжди хвилювала її шанувальників: співачку весь час поспішають видати заміж! Віддані фанати мріють, щоб Ганна швидше зустріла свого чоловіка, вийшла за нього заміж і народила дитину.

Сама ж артистка, судячи з усього, втілювати у життя такий сценарій поки що не поспішає. У відвертому інтерв’ю журналу  вона розповіла, чому поки не стала мамою: «Якщо чесно, я взагалі дуже довго не хотіла дітей. Це був мій свідомий вибір. Так, у мене були гідні чоловіки. Я могла народити від будь-якого з них. Є такі дівчата, які, зустрівши забезпеченого мужика, готові завагітніти вже через три дні, щоб потім він містив і її, і дитину. Вони таким чином підстраховуються. А я інша людина. Краще буду працювати сама і забезпечу і себе, і дитину. В загальному, не так давно я задумалася про те,що скоро хотіла б стати матір’ю, випробувати цей досвід. Може бути, в найближчі пару років вже серйозно займуся цим питанням».

 

«Мій перший чоловік Данило Мішин хотів, щоб у нас були діти. Але я тоді займалася кар’єрою, спортом. І мені було не до цього. Потім у мене були дуже довгі і довгі стосунки з іншим чоловіком, він теж хотів, щоб у нас були діти. Але я робила кар’єру в „Блестящих“. У той період я завела собаку, але вже через рік віддала її мамі, тому що не могла за нею доглядати. Я завжди знала, що у мене будуть пізні діти, тому не поспішала з цим питанням. В наш час першої дитини можна спокійно народжувати в 40 років, як це роблять в Голлівуді», — резюмувала зірка.