5 простих способів відростити довгі нігті

Про довгих нігтях, як і про довге волосся, мріє без перебільшення кожна дівчина. А ми знаємо, як втілити цю мрію!

Довгі нігті легко і швидко

1. Робіть манікюр регулярно

Логіка підказує нам, що в лаках криється серйозна небезпека для здоров’я нігтів, але вони ж стають своєрідним «щитом», який захищає нігтьову пластину від зовнішнього впливу.

Порада: зверніть увагу на так звані натуральні лаки, які не містять формальдегідів та дибутилфталата.

2. Спробуйте шелак

Хочете відростити нігті і при цьому не виглядати неохайно? Тоді для вас ідеально підходить шелак. Завдяки спеціальному гелевому покриттю манікюр виглядає досить непогано навіть через три тижні після процедури.

Порада: вибирайте нейтральні відтінки, щоб зростання нігтів не виглядав надто очевидно.

3. Будьте обережні із засобами для зняття лаку

Дівчатам, які віддають перевагу класичному манікюр, варто розщедритися на засіб, що містять вітаміни. Воно пом’якшить агресивну дію хімії і не зашкодить нігтьову пластину так, як ацетон. А ось любителькам шелаку все ж не рекомендується видаляти покриття в домашніх умовах — це може мати негативні наслідки.

Порада: обов’язково зверніться до майстра, адже в його арсеналі є цілий набір професійних засобів для зняття шелаку.

4. Доглядайте за нігтями

У перервах між манікюром або шелаком не забувайте дбати про стан нігтів. Якщо ви відрощувати нігті, не прибирайте довжину, але за допомогою пилочки надайте їм правильну форму.

Порада: не ігноруйте і полірувальну пилку. Вона допоможе позбутися від вертикальних смуг на пластині і підсилити приплив крові, що як раз таки і сприяє подальшому зростанню.

5. Приймайте вітаміни

Одним з найважливіших вітамінів для здорових і красивих нігтів є біотин. У його склад входить сірка, яка виступає в ході метаболізму в якості структурують компонента колагену. Завдяки цьому біотин підвищує еластичність нігтів + стимулює зростання.

Порада: крім вітамінів, додайте в свій раціон суперпродукти для здоров’я нігтів: морква, горіхи, авокадо, молочні продукти, рибу і морепродукти.